Col·labora amb el KDE!

De KDE Català
Salta a:navegació, cerca
Logo KDE.png

 cat >> KDE

  Ubicació: cat >> KDE Inici  KDE: https://kde.org/ca/


Col·labora amb el KDE!


Si acabeu de conèixer el KDE, aquest projecte us pot semblar una gran màquina. Indubtablement, el KDE ja no és un petit projecte, tot i això és molt important comprendre que és molt fàcil "marcar una diferència" dintre d'aquest món.

Sempre es necessiten desenvolupadors, artistes gràfics, enginyers de so, traductors i redactors de documentació. Considereu la possibilitat de sumar-vos a aquest excitant projecte internacional i fer-vos amb un nom dintre del món del programari lliure.

Pel camí fareu un nombre considerable d'amics i us hi relacionareu amb gent de tot el món. També sentireu la satisfacció de fer un treball que beneficia a un incomptable nombre d'usuaris al voltant del món i de veure créixer un projecte sense igual i difícil de superar. Si us plau, considereu-ho i col·laboreu amb el KDE i feu-vos a bord d'aquest excitant viatge cap a una alternativa lliure i oberta d'entre les plataformes per a ordinador.Aquesta és una traducció del manual del Centre d'ajuda del KDE, també podeu consultar-lo a http://docs.kde.org/stable/ca/kdebase-runtime/khelpcenter/supporting-kde.html.