KDE4.2 ReleaseParty

De KDE Català
Salta a:navegació, cerca
Logo KDE 1.png
Konqi és la mascota del projecte KDE

El proper dimarts dia 27 de gener de 2009 és la data escollida per a l'alliberament de la propera versió estable de l'escriptori KDE, la 4.2.0.

Ara fa un any, l'alliberament de la primera versió de la sèrie KDE4, la 4.0, ja va suposar una tasca important de modernització l'escriptori i de reescriptura de bona part del codi, a la vista de l'experiència acumulada en els més de dotze anys d'història del KDE. El resultat fou un escriptori modern, flexible i tecnològicament avançat, però que era encara incomplet en algunes àrees.

Tot aquest procés s'ha anat fent en el darres 12 mesos, i que s'anirà polint al llarg dels propers mesos amb les aportacions que vagin fent els usuaris que el vagin adoptant.

Paral·lelament al desenvolupament de la versió 4.2 a nivell mundial, l'equip de traducció del KDE al català ha continuat la tasca de traducció per tal de poder disposar de la versió catalana del KDE4 des del primer dia del seu llançament, esforç que ha donat com a resultat l'assoliment d'un alt percentatge de la traducció en totes les parts del KDE4 que es publiquen el dia 27 (unes 92.700 cadenes o frases).

Per tal de celebrar públicament aquests acompliments, s'han organitzat diversos esdeveniments a múltiples llocs del món, entre els quals hi ha Barcelona. La festa consisteix en un sopar i les corresponents copes posteriors. El sopar és obert a tothom, de manera que si sou simpatitzants i/o usuaris del KDE, esteu convidats a unir-vos-hi encara que no hàgiu traduït mai l'escriptori (qui sap?, potser és una manera de començar a implicar-vos-hi :-).

Si teniu intenció d'assistir-hi, si us plau envieu un correu a l'Albert Astals (aacid (arrova) kde (punt) org)

Dades

30 de Gener de 2009, 22:00

Barcelona, Restaurant Sporting, Carrer Maspons 16

Assistents

 1. Miquel Chicano i Colodrero
 2. Aleix Pol i Gonzàlez
 3. Josep Ma. Ferrer
 4. Rafael Carreras
 5. Victor Blazquez
 6. Oscar Martinez
 7. Alex Fiestas
 8. Albert Astals Cid
 9. Orestes Mas Casals
 10. Leopold Palomo Avellaneda
 11. Adelaida Clavaguera Mora
 12. Sebastià Pla i Sanz
 13. Antoni Mirabete i Terés
 14. Alejandro Exojo
 15. Robert Millan