KDE4.4 ReleaseParty

De KDE Català
La revisió el 21:05, 24 gen 2010 per Txemaq (discussió | contribucions) (Pàgina nova, amb el contingut: «left thumb|right|200px|Konqi és la mascota del projecte KDE El dimarts dia 9 de febrer de ...».)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)
Salta a:navegació, cerca
Logo KDE 1.png
Konqi és la mascota del projecte KDE

El dimarts dia 9 de febrer de 2010 és la data escollida per a la publicació de la propera versió estable del KDE SC 4.4.

Ja fa dos anys de la publicació de la primera versió de la sèrie KDE4, la 4.0, que va suposar una tasca important de modernització l'escriptori i de reescriptura de bona part del codi, a la vista de l'experiència acumulada en els més de catorze anys d'història del KDE. El resultat fou un escriptori modern, flexible i tecnològicament avançat, que ha anat millorant amb les diferents subversions 4.1, 4.2 i 4.3.

Paral·lelament al desenvolupament de la versió 4.4 a nivell mundial, l'equip de traducció del KDE al català ha continuat la tasca de traducció per tal de poder disposar de la versió catalana del KDE4 des del primer dia del seu llançament, esforç que ha donat com a resultat l'acabament de la traducció de totes les parts del KDE4 que es publiquen el dia 9 (unes 90.000 cadenes o frases).

Per tal de celebrar públicament aquests acompliments, s'han organitzat diversos esdeveniments a múltiples llocs del món, entre els quals hi ha Barcelona. La festa consisteix en un sopar i les corresponents copes posteriors. El sopar és obert a tothom, de manera que si sou simpatitzants i/o usuaris del KDE, o del programari lliure esteu convidats a unir-vos-hi.

Si teniu intenció d'assistir-hi, si us plau, apunteu-vos a la llista següent o envieu un correu al Josep Ma. Ferrer (txemaq (arrova) gmail (punt) org)

Dades

Dissabte, 6 de febrer de 2010, 22:30

Barcelona, Restaurant "El Mussol", Carrer Casp 19

Assistents

  1. Josep Ma. Ferrer