Sopar KDE43

De KDE Català
La revisió el 12:53, 23 jul 2009 per Txemaq (discussió | contribucions) (Afegir l'Álvaro Villalba)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)
Salta a:navegació, cerca
Logo KDE 1.png
Konqi és la mascota del projecte KDE

El dimarts dia 28 de juliol de 2009 és la data escollida per a la publicació de la propera versió estable de l'escriptori KDE, la 4.3.0.

Aquesta tercera versió de l'escriptori KDE4 s'ha construït i millorat en el darrers mesos, i s'anirà polint en les properes sub-versions amb les aportacions que vagin fent els usuaris que el vagin adoptant.

Paral·lelament al desenvolupament de la versió 4.3 a nivell mundial, l'equip de traducció del KDE al català ha continuat la tasca de traducció per tal de poder disposar de la versió catalana del KDE4.3 des del primer dia del seu llançament, esforç que ha donat com a resultat l'assoliment d'un alt percentatge de la traducció en totes les parts del KDE4 que es publiquen el dia 28 (més de 70.000 cadenes o frases només a la interfície gràfica).

Per tal de celebrar públicament aquests acompliments, s'ha organitzat una petita celebració a Barcelona. La festa consisteix en un sopar i les corresponents copes posteriors. El sopar és obert a tothom, de manera que si sou simpatitzants i/o usuaris del KDE, esteu convidats a unir-vos-hi encara que no hàgiu traduït mai l'escriptori (qui sap?, potser és una manera de començar a implicar-vos-hi :-).

Si teniu intenció d'assistir-hi, si us plau envieu un correu al Josep Ma. Ferrer (txemaq (arrova) gmail (punt) com) o apunteu-vos més avall fins el dia 23/07/2009.

Dades

24 de juliol de 2009, 22:00

Restaurant Ca N'Armengol
Carrer Prat de la Riba, 1
08921 - Santa Coloma de Gramenet
Preu menú: 20€

Mapa situació

Assistents

 1. Josep Ma. Ferrer
 2. Albert Astals Cid
 3. Aleix Pol
 4. Rafael Carreras
 5. Manuel Tortosa
 6. Alex Fiestas
 7. Víctor Blazquez
 8. Miquel Canes
 9. Carlos Cabezas
 10. Orestes Mas
 11. Oscar Martinez
 12. Álvaro Villalba